onsdag den 19. september 2012

Det går bedre med Ida's mave. Men da vi fik lavet en aftale med en børnelæge, tog vi alligevel på hospitalet. Lægen var imponeret over Ida's længde og øjenkontakt, og efter en undersgelse blac der konstateret at hun intet fejlede. Der blev udskrevet mave dropper samt fik vi en anbefaling at bruge "helligt vand" fra kirke for at vaske Ida - det hjælper jo med at berolige babyer :) Og skal jeg navne flere kommentar om manglende hue og alt for let påklædning, dvs en langearmet sparkedragt og sokker, mens der var +24 grader og solskin udenfor :)

Om eftermiddagen gik tur til Ida's morfar. Det var en hyggelige familiemiddag, hvor folk ståede i kø for at vugge, kysse og holde Ida :) Hun havde det lidt svært ved at falde til ro efter al den opmærksomhed, så nu er der næste midnat og endelig kan jeg gå i seng. God nat og sov godt.

1 kommentar:

  1. Kære Yuliya og Ida

    Dejligt at høre fra jer og sjovt med kulturforskellene (amning, påklædning). Det er jo et lille vikingebarn, derfor ikke alt det vat og bomuld.
    Med hensyn til mavekneb og grøn afføring. Gå ind på netsundhedsplejerske.dk og du vil se, at Ida's skrigeture, mavekneb og grønne afføring er helt normalt for ca 1/3 af babyerne i 2 måneders alderen. Derfor kan hun selvfølgelig godt bade i helligt vand, så er alle glade.
    Knus og kærlige tanker til jer alle.

    SvarSlet